video nadzor

Povečajte varnost in nadzor nad svojim imetjem

Video nadzor vam v povezavi z alarmnim sistemom zagotavlja varnost in nadzor vašega doma in podjetja. 

 

 

Video nadzorni sistemi za dom in podjetje.

Nudimo vam video nadzorno opremo za dnevno in nočno snemanje. Video nadzorne kamere s pomočjo vgrajenih  ir diod omogočajo nadzorovanje objektov v popolni temi.

V spletni trgovini lahko izbirate med analogno in IP video nadzorno opremo. Večina snemalnikov omogoča tudi oddaljen dostop, kar pomeni, da lahko opravljate nadzor tudi iz oddaljene lokacije.

 

Video nadzor iz oddaljene lokacije?

Vaš dom, poslovni prostor, vikend lahko nadzorujete tudi preko interneta. Večina DRV snemalnikov omogoča oddaljen nadzor in pregled starejših posnetkov kar preko interneta. Ogled posnetkov je možen preko spletnega brskalnika (internet explorer) ali programa, ki je priložen DRV snemalniku. Dostop je možen samo preko gesla in je s tem onemogočen ne pooblaščen dostop.

 

MONTAŽA video nadzora?

Video nadzor v povezavi s DRV snemalnikom je zelo enostavno namestiti, saj je potrebno samo priključiti kamere na snemalnik in nastaviti snemalnik. Edini možna težava je namestitev kablov od snemalnika do kamer, kar lahko namesto vas stori električar. Lahko vam posredujemo kontakt električarja, ki za nas opravlja te storitve (za kontakt pošljite e-mail na haby.an@gmail.com)