print studio

 

Reklamni napisi

Z računalniškim izrezom folij je možna izdelava napisov, logotipov, znakov, simbolov vseh oblik in velikosti. Uporabljamo visokokvalitetne samolepilne folije proizvajalca ORACAL.
Izrezujemo samolepilne folije, tako za osebna vozila, kot tudi lahka gospodarska vozila in tovorna vozila, za izložbe, reklamne napise, transparente ter še veliko več. 
 

Pri tem lahko izbiramo med naslednijimi vrstami folij :  

  • kvalitetna folija 7-let (vozila, table, izložbe),
  • navadna folija 3-leta (notranji napisi, kratkotrajna promocija), 
  • odsevno
  • reflektivna folija (prometni znaki, odsevne table),
  • soft folija (transparenti, cerade),
  • peskana folija (za stekla in ogledala)
 
 

Tiskanje prospektov, vizitk, katalogov, dopisov in druge offset stroritve

Tisk poteka na najsodobnejših eno ali večbarvnih tiskarskih strojih znamke MAN Roland in Heidelberg.
 
Zagotavljamo vam: – dobavo visokokvalitetnih tiskovin hitro in ob pravem času, – tisk zelo nizkih, srednjih, pa tudi visokih naklad, – širok izbor materialov za tisk, – različne načine vezave, – strokovno pomoč in svetovanje.
 
V Vegssu se zavedamo, da ste za nas najpomembnejši vi. Zato želimo s celotnim zbirom naših storitev ustreči vam – našim kupcem. željene cilje dosegamo z visoko motivacijo zaposlenih, s pomočjo naših
dobaviteljev in z vami našimi kupci.
 
 

Digitalni tisk prospektov, katalogov, knjig, vizitk, dopisov, plakatov, vabil, zloženk, nalepk – tudi vodoodporne PVC,…

Digitalni tisk na vse vrste papirja, se uporablja za manjše naklade nekako od 1 pa do približno 150. Tiskamo tako barvne kot črnobele tiskovine, do formata A3. 

Digitalno lahko tiskamo tudi vodoodporne pvc etikete. V sodelovanju s kooperanti pa vam sprintamo tudi plakate večjih formatov. 
 

 

Tisk in razmnoževanje CD in DVDjev

Kot strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnji vam nudimo celotne storitve, od oblikovanja, tisk na CD in DVD medijiev ter presnemavanje CD in DVD medijev. Barvni fotorealistični iztis in UV zaščita.
 
Na izbiri imate tudi termotisk ali za večje naklade klasičen offset-tisk. Ne računamo predpriprave za tisk na CD- in DVD-je, kar se cenovno še posebno pozna pri manjših nakladah in nimamo skritih stroškov.
 
Potrebujete CD- ali DVD ovitke ? Imamo široko ponudbo različnih ovitkov. Z novim digitalnim tiskom vam lahko stiskamo vložne liste za ugodno ceno že od 1 kos. naprej !