spletne strani

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

 Z našimi izkušnjami, znanjem, referencami in strokovno podkovanimi partnerji vam lahko zagotovimo kvalitetno narejene in oblikovno dovršene spletne strani.

 Za razliko od mnogih drugih podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani, boste pri nas dobili popolno podporo, ki se nanaša tudi na aktivnosti, ki jih je potrebno izvajati po lansiranju spletne strani v medmrežje. 

 

Poskrbeli bomo namreč, da bodo vaše spletne strani optimizirane tako z vsebinskega kot tehničnega vidika, kar vam bomo pomagalo pri pridobivanju dobrih organskih pozicij na iskalnikih. Svetovali vam bomo glede vseh internetnih marketinških aktivnosti (email marketing, spletno oglaševanje, viralni marketing, oglaševanje s spozoriranimi povezavami na iskalnikih), ki pomagajo privabljati obiskovalce na spletno stran in jih na sami spletni strani čimbolj uspešno pretvarjati v kupce. S pomočjo orodja Website Optimizer vam lahko znatno izboljšamo konverzijske stopnje na spletni strani, kar bo rezultiralo v večjih prihodkih in boljšem poslovnem izidu.

 

Poskrbimo lahko tudi za registracijo domen (.com, .net, .si, .org) ter za gostovanje spletne strani. Pošljite nam povpraševanje na naslov info@vegss.si

      

Povečajte obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani.

Ob naročilu izdelave spletnih strani vam bomo brezplačno izvršili tudi optimizacijo spletne strani, ki bo pripomogla k izboljšanju poziciji na iskalnikih.

 

Zakaj je pomembna pozicija spletne strani na iskalnikih?

Velika večina obiskovalcev (cca. 90%) pride do vaše spletne strani prek iskalnikov (Google, Najdi.si,..).

Cca. 80% vseh klikov na iskalnikih se zgodi na prvi strani rezultatov iskanj.

Če vaše spletne strani ni moč najti med prvimi tridesetimi zadetki, boste prek iskalnikov dobili na spletno stran le redke obiskovalce.

Posledica slabe pozicije je, da izgubljate potencialne stranke in posledično tudi velike prihodke, saj vas je na svetovnem spletu zelo težko najti.

Kakšne koristi vam lahko prinese optimizacija spletnih strani?

 

Optimizacija spletnih strani (Search Engine Optimization – SEO)

je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri promociji vaše spletne strani, saj vam zagotavlja "vidnost" spletne strani na iskalnikih.

Glavni namen optimizacije spletnih strani je izboljšanje pozicij na iskalnikih za vaše najbolj pomembne ključne besede.

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens 

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens